Ben Meuwissen

Cthrough coaching & consulting is geïnspireerd door de topsport. Namelijk, in de topsport stippelen de atleet en de coach een plan uit om bepaalde doelen te bereiken. De coach is echter een generalist en kan niet alles zelf doen, daar heeft hij specialisten voor nodig. Er wordt een geheel team van specialisten om de topsporter gevormd. De coach zorgt ervoor dat deze specialisten als een geoliede machine elkaar aanvullen en samenwerken, zodat de topsporter zich alleen maar hoeft te focussen op zijn aandeel.
Bij Cthrough coaching & consulting doen we het net even anders. We begeleiden geen topsporters maar bedrijven en executives. We gaan graag samen de uitdaging aan, zodat je je visie en doelen kunt verwezenlijken.

Ben Meuwissen

Ben heeft meer dan 10 jaar ervaring als topsporter en heeft ervaring met meerdere verschillende coaches en coachstijlen opgedaan. Voordat hij zijn eigen bedrijf heeft opgericht is hij werkzaam geweest als analist en generalistisch engineer. Daarnaast heeft hij studies gevolgd om kennis en kunde te vergaren om mensen gefundeerd te kunnen coachen op zowel persoonlijk als op bedrijfsmatig vlak. Deze manieren van coachen zijn verwerkt in de diensten die Cthrough coaching & consulting biedt.

Ben gelooft in een leven lang leren. Hij investeert veel in zijn eigen groei door middel van studies, intervisies en reflecties. Het effect hiervan is, dat de manier van coachen zich blijft ontwikkelen en met de tijd mee gaat.