Ervaar onze impact tijdens het ten uitvoer brengen van je strategie om je visie en doelen te verwezenlijken.

Proces begeleiding

Met onze kennis en kunde zullen wij het (multidisciplinaire) team van specialisten als voorzitter sturen in de onderlinge communicatie en samenwerking tijdens de realisatie van de door jouw gekozen strategie(ën). Hiermee worden je belangen zo effectief en efficiënt mogelijk behartigd.

De kracht van de procesbegeleiding wordt pas echt duidelijk wanneer wij voorafgaand aan deze dienst het sparringpartnertraject verzorgen. Met als doel door te dringen tot de kern van de situatie en streven naar het aanpakken van de oorzaak of oorzaken van een situatie. Daarna is het mogelijk om af te wijken van het standaard sparringpartnertraject, door het (multidisciplinair) team van specialisten te betrekken bij het bedenken van verscheidene strategieën en de mogelijke implicaties en consequenties daarvan. Dit kan een beter en vollediger beeld geven van de mogelijke opties, waaruit je kunt kiezen. Meer mensen weten meer dan één!
Noodzakelijk hierbij is dat de verschillende disciplines/specialisten goed communiceren en samenwerken. Hiervoor zorgt de voorzitter.

Mocht het nodig zijn, helpen we je bij het versterken en uitbreiden van je team. Door snel verbindingen te leggen tussen de behoeftes van je situatie, kunnen wij je zeer goed adviseren welke discipline je nodig hebt. Vervolgens kijken we samen welke persoonskwaliteiten nodig zijn, zodat de meest geschikte persoon gezocht kan worden.

Gerelateerde artikelen

Meer gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meer gerelateerde artikelen

Interesse?

Heb je belangstelling, maar twijfel je of we echt iets voor je kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek.