Meer impact met de juiste sparringpartner!

De sparringpartner ondersteunt bedrijven en executives bij zakelijke vraagstukken als eerste aanspreek punt. Deze is de generalist op het brede vakgebied van bedrijfskunde en alle onderliggende / verbonden vakgebieden. Zoals: marketing, economie, HRM, ICT, juridisch, enz.

Bij Cthrough coaching en consulting vinden wij het belangrijk dat jij je missie, visie en doelen kunt verwezenlijken. We zijn er van overtuigt dat je dit alleen maar succesvol kan realiseren met de juiste inzichten en het doorzien van je ideeën en/of belemmeringen.

Met onze grondige en generalistische aanpak bekijken en verhelderen we samen jouw ideeën en/of belemmeringen, zodat we een totaalbeeld krijgen van de huidige en gewenste situatie. Om het gewenste resultaat te bereiken is een effectieve strategie nodig, die jij accepteert en kwalitatief zo goed mogelijk is.
Samen zullen we mogelijke strategieën bedenken. Elke mogelijke strategie en de daarbij behorende potentiële (directe en indirecte) implicaties en consequenties worden onderzocht en geëvalueerd. Zodat jij vanuit de verschillende opties een gedegen en goed afgewogen keuze kunt maken waar jij achter staat en zo precies weet wat er hoe gedaan moet worden.

Cthrough coaching & consulting wil niet op jouw stoel gaan zitten of jouw opleggen wat je moet doen. Wij willen jou helpen door een totaalbeeld te creëren. Zodat jij een volledig overzicht krijgt en dus doorziet wat het beste bij jou past.

Waarom eerste aanspreekpunt?

Het grote voordeel van een generalist is dat deze verder kijkt dan één bepaald vakgebied, één bepaald hokje of denkwijze. De generalist heeft een brede kennis en kunde, vanuit meerdere vakgebieden, waardoor deze snel linken legt tussen jouw uitdagingen, problemen of conflicten en wat deze creëert en/of in stand houdt.
Cthrough coaching & consulting tracht symptoom bestrijding te voorkomen. We helpen je de echte oorzaak of oorzaken op te sporen en een complete opties te geven wat er aan te doen valt. Dus op de korte termijn oplossen en op de lange termijn herhaling voorkomen.

Dit wil niet per definitie zeggen dat er naast de sparringpartner (generalist) geen specialisten op een bepaald vakgebied nodig is. Dit is geheel afhankelijk van je situatie en de complexiteit hiervan. De generalist overziet en doorziet het geheel, maar heeft niet de detail kennis die een specialist op zijn of haar vakgebied heeft.
Wij raden je ten sterkste aan om de generalist te benaderen als eerste aanspreekpunt, aangezien deze je uitdaging, probleem of conflict het beste kan analyseren. Mocht het nodig zijn kan deze de nodige (sub)specialisten erbij betrekken, of ernaar doorverwijzen. Hierdoor word jouw situatie sneller en beter opgelost en zullen jouw doelen effectiever en efficiënter realiteit worden.

Gerelateerde artikelen

Meer gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meer gerelateerde artikelen

Interesse?

Heb je belangstelling, maar twijfel je of we echt iets voor je kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.