Je hebt voor je bedrijf een zeer mooie en vooruitstrevende missie, visie en doelen. Om deze te bereiken zal je bedrijf de komende tijd flink moeten groeien. Je bent zelf druk bezig om dit te realiseren en daardoor heb je weinig vrije tijd, laat staan dat je tijd vrij kunt maken jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan zo doorgaan tot het moment dat jij het anker, de oorzaak bent dat je je bedrijfsambities niet haalt of je bedrijf kwijt raakt.

Laat jij jouw bedrijfsambities beperken door jouw eigen groeiproces?

Veel ondernemers en executives bespreken met ‘ervaren’ ondernemers of executives over hun uitdagingen in de hoop voor effectieve raad. Uit de overtuiging dat zij hun groeiproces hebben doorgemaakt en dat jij daarvan kunt leren. Maar de vraag is: “Hoe bereik jij jouw volledige potentieel als jij iemand nadoet of kopieert?

Advisering

Neem bijvoorbeeld Michael Phelps, Olympisch meest succesvolle atleet, heeft zijn successen en doelen bereikt door zijn persoonlijk plan te volgen. Dit persoonlijk plan is voornamelijk door Michael en zijn coach Bob Bowman opgezet. Bob is zelf geen topzwemmer, maar specialist in het begeleiden van zwemmers om het beste uit hen te halen.
Waarom is het plan persoonlijk gemaakt voor Michael? Als je iemand anders kopieert, word je op zijn best net zo goed als die ander, maar niet beter. Michael wilde althans de beste Olympiër worden en niet de beste zwemcoach.

Hoe groot zijn jouw ambities?
Blijf je je gelijke vragen om net zoals hem te worden of kom jij voor jezelf op en neem jij je eigen ontwikkeling serieus?

Meer doorzien , meer impact.
Cthrough-cc.nl